Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Kokosové produkty » SOLOCOCO COCONUT SUGAR


        

SOLOCOCO COCONUT SUGAR

Kokosový cukr 453,6g

novinka

skladem

 

Dostupnost: skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 24.06.2019 do 15:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 14:00
Číslo produktu: 0440
Výrobce: CLARKE'S ORGANICS SRL
EAN kód: 7467078610440
naše cena:
179,00 Kč (7,16 €)

do košíku:
  ks  

Organický kokosový cukr

Zdá se, že kokosové rostliny získávají stále větší pozornost. Pokud se podíváte za hranice honosného ovoce, objevíte kokosový květ, zdroj našeho lahodného, ekologického, bez GMO a trvale udržitelného kokosového cukru. Překvapivě nemá chuť kokosového ořechu. Tento přírodní kokosový cukr má svou specifickou jemnou chuť, což z něj činí ideální náhražku za cukr rafinovaný v poměru 1:1. Organický kokosový cukr obsahuje přirozeně se vyskytující živiny jako je hořčík, draslík, zinek, železo, vitamíny B a aminokyseliny. Co víc můžete od sladidla chtít? Kokosová palma produkuje 50-75% více cukru na akr než třtinový cukr. Je to lahodný sladký dar, který stále roste.

Zdravotní výhody

Cukr z kokosového květu je zdravější než rafinovaný třtinový cukr, protože má velmi nízký glykemický index. GI produktu určuje, jak rychle vaše tělo metabolizuje potraviny. Jako sladidlo má kokosový cukr jednu z nejnižších hodnot glykemického indexu, takže kokosový cukr nezatěžuje při trávení vaše orgány.

Výroba

Kokosový cukr je vyroben z květu kokosového ořechu. Nové klíčky kokosových květů jsou řezané a pak svázány předtím, než se opeří a stanou se „dětskými“ kokosovými ořechy. Svazek květů pustí šťávu, ta se zahřívá, dokud se z ní nestane karamel, který se pak vysuší do cukru. Cukr je filtrován přes sítě s různými počty vláken. Čím vyšší je počet vláken, tím jemnější jsou granule cukru.

Kokosový cukr je používán jako tradiční sladidlo již po tisíce let.

Senzorický popis

Barva hnědá, chuť a vůně karamelu

Skladování

Uchovávejte na chladném a suchém místě. Teplo a vlhkost urychluje tvdnutí.

Použití

Cukr z kokosového květu se používá kdekoli místo medu, třtinového cukru, cukru z cukrové řepy a jiných cukrů. Je to dokonalá cukrová alternativa. Je ideální pro výrobu čokolád, pečeného i nepečeného cukroví a dalších receptů, které vyžadují sladidlo.