ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Moka káva je pro kávové gurmány už spíše dezert než skutečná káva, ale to nemění nic na tom, že se jedná o oblíbený nápoj. Máme pro vás tip na osvěžující recept plný vůní a chutí, který si zamilujete.
Moka káva se obvykle podává po obědě. Tento recept jsme si ovšem oblíbili hlavně po ránu. Příprava je rychlá, což ráno víc než potěší :-). Dobrou volbou je také nahrazení polotučného mléka mlékem ořechovým. My máme nejraději variantu s mandlovým mlékem, které je lahodné a skvěle zasytí. Využít ale můžete i mléko kokosové, makové, ovesné... zkrátka jakékoli podle chuti a možností.
Co potřebujete:
Příprava: 5 minut
Vaření: 1 minuta
Hotové za: 6 minut
1/4 šálku čerstvě připravené kávy smíchejte s kakaovou směsí tak, aby se úplně rozpustila. Naplňte velkou sklenici kostkami ledu. Na ně nalijte šálek vychlazené kávy a ideálně mandlové mléko. Vmíchejte kakaovou směs a čokoládový sirup. Případně můžete celou směs rozmixovat.
Dobrou chuť :-)