ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Káva a čokoláda. Málokteré dvě potraviny vyvolávají tolik emocí. A málokteré dvě potraviny k sobě tak dokonale pasují. Při boji s pozorností a motivací k práci jsou podstatně lepším pomocníkem než průmyslové energy drinky.
V kávě obsažený kofein je vynikající v prevenci únavy. Citlivějším jedincům, kteří mají potíže s úzkostnými stavy nebo jejich příznaky ale vůbec neprospívá. Takovým malým protijedem na úzkost je ovšem kvalitní čokoláda, která dokáže tyto negativní účinky kofeinu neutralizovat. Současně přispívá k lepšímu prokrvení a zkvalitnění pozornosti. Mocha káva spojuje jedinečné účinky kávy a čokolády a současně může být výjimečným gurmánským zážitkem.
Kvalitní arabika, poctivá čokoláda a smetana jsou prvním krokem k úspěšné přípravě mocha kávy. Aby vás mocha opravdu bavila, potřebujete ještě jeden trik. Umění trefit správný poměr kávy a čokolády tak, aby šlo jen stěží odhadnout, kde končí chuť čokolády a začíná chuť kávy. Tak pojďme na to. Co budete potřebovat?
Čokoládu rozpusťte v horké smetaně a připravte si šálek kávy.
Do šálku kávy nalijte opatrně a z co nejmenší výšky připravenou sametovou horkou čokoládu a užijte si tu báječnou chuť a příliv energie :-). Připravený nápoj můžete ozdobit šlehačkou a hoblinkami čokolády nebo neslazeným prémiovým kakaem Sobrino.
Dobrou chuť a bystrou mysl…