ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Zajímavosti o kávě » Jak vyrobit zdravou a lahodou zmrzlinu? S dominikánskými surovinami to je snadno
Dominikánskou zmrzlinu na skladě nemáme a tak vám přinášíme recept, jak si ji z těch nejlepších dominikánských surovin vyrobit pěkně v pohodě domova. Proč? Četli jste někdy složení kupovaných nanuků a zmrzlin? Řekneme vám, je to čtení pro odvážné…
A protože víme, že kdo má rad kvalitní kávu, ocení i další kvalitní a s láskou pěstované suroviny, přinášíme vám tento nás oblíbený recept. Naše dominikánská zmrzlina je zdravá, bez barviv, bez zdraví škodlivých trans tuků a dalších výdobytků dnešní doby. Co budete potřebovat?
Suroviny na zmrzlinu
Suroviny na čokoládovou polevu
Všechny ingredience na zmrzlinu vložte do mixéru a mixujte dokud nedosáhnete krémové konzistence. Krém nalijte do formy na nanuky a dejte mrazit.
Před podáváním si připravte čokoládovou polevu. Do mísy vložte čokoládové pecky a prosejte přes sítko kakao. V menším hrnci rozpusťte kokosový olej a nalijte to ho na připravenou čokoládu a kakao. Dobře promíchejte. Pokud se vám zda poleva málo sladká, přidejte kokosový cukr.
Nanuky vyjměte z mrazáku a namočte do čokolády. Ta okamžitě ztuhne a můžete podávat.
Kromě skvělé chuti se můžete radovat z přílivu hořčíku, zinku, vitaminů skupiny B, vitamínu E a antioxidantů. To vše s velmi nízkým glykemickým indexem.