Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 249,00 Kč (9,96 €)
skladem
naše cena 679,00 Kč (27,16 €)
skladem
naše cena 299,00 Kč (11,96 €)
skladem

24. 06. 2019

Jak vyrobit zdravou a lahodou zmrzlinu? S dominikánskými surovinami to je snadno

Dominikánskou zmrzlinu na skladě nemáme a tak vám přinášíme recept, jak si ji z těch nejlepších dominikánských surovin vyrobit pěkně v pohodě domova. Proč? Četli jste někdy složení kupovaných nanuků a zmrzlin? Řekneme vám, je to čtení pro odvážné…

 

 

 

 

A protože víme, že kdo má rad kvalitní kávu, ocení i další kvalitní a s láskou pěstované suroviny, přinášíme vám tento nás oblíbený recept. Naše dominikánská zmrzlina je zdravá, bez barviv, bez zdraví škodlivých trans tuků a dalších výdobytků dnešní doby. Co budete potřebovat?

Suroviny na zmrzlinu

 

Suroviny na čokoládovou polevu

Všechny ingredience na zmrzlinu vložte do mixéru a mixujte dokud nedosáhnete krémové konzistence. Krém nalijte do formy na nanuky a dejte mrazit.

Před podáváním si připravte čokoládovou polevu. Do mísy vložte čokoládové pecky a prosejte přes sítko kakao. V menším hrnci rozpusťte kokosový olej a nalijte to ho na připravenou čokoládu a kakao. Dobře promíchejte. Pokud se vám zda poleva málo sladká, přidejte kokosový cukr.

Nanuky vyjměte z mrazáku a namočte do čokolády. Ta okamžitě ztuhne a můžete podávat.

Kromě skvělé chuti se můžete radovat z přílivu hořčíku, zinku, vitaminů skupiny B, vitamínu E a antioxidantů. To vše s velmi nízkým glykemickým indexem.